avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma neplatitoare de TVA fără cod special de TVA ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma neplatitoare de TVA fără cod special de TVA cumpăra ...

Firma neplatiitoare de TVA fără cod special de TVA cumpăra un autoturism second-hand din Spania in valoare de 65 000 euro.Pe factura proforma este specificat cuvântul marja. Trebuie sa plătească TVA în România?

Alte discuții în legătură

Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Regim special tva second-hand vuvuzela vuvuzela Cine ar trebui sa fie furnizorul de marfa second-hand din C.E. pentru ca un depozit de marfa second-hand sa se incadreze la regimul special de TVA(adica sa ... (vezi toată discuția)
Aplicare tva doar la marja de profit pentru auto second hand octav_kiss octav_kiss buna ziua o mare rugaminte as avea la dumneavoastra. doresc sa infiintez o firma platitoare de TVA cu scopul de a cumpara auto second hand din germania si a ... (vezi toată discuția)