avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Nu sunt sigura ca am reusit sa postez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Nu sunt sigura ca am reusit sa postez intrebarea, ...

Buna ziua. Nu sunt sigura ca am reusit sa postez intrebarea, asa ca mai vin inca o data. Am incheiat contractul cu actualul furnizor de energie electrica inainte sa achit toate facturile ( de fapt una extrem de mare, cu restul sunt la zi). Acum ca am un nou furnizor, cel anterior ma poate debransa pentru neplata facturii. Sau ce se poate intampla exact?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ada Rascol , utilizator 21:29, 25 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă debranșează, dar fostul furnizor va încerca să-și recupereze creanța. Adică, s-ar putea să vă treziți cu o citație de la judecătorie.


Dorin Voicilas a scris:

Nu vă debranșează, dar fostul furnizor va încerca să-și recupereze creanța. Adică, s-ar putea să vă treziți cu o citație de la judecătorie.




Multunesc, intentia mea esre sa platesc oricum, dar nu dispun acum de toata suma. E o usurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii debransare pentru neplata invicta invicta Buna ziua Spuneti-mi va rog care sunt pasii pentru debransarea de la utilitati pe motiv de neplata. Sa va explic mai exact: la inceputul lunii aveam datorii ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu asociatia de propietari alfonso alfonso daca sunt in plin proces cu asociatia de propietari pentru recuperarea datoriilor,cei de la asociatie au posibilitatea pe parcursul procesului sa-mi opreasca ... (vezi toată discuția)
Clauză abuzivă în contractul cu electrica s.a., care nu concordă cu legislaţia din domeniul energiei electrice. zxc1 zxc1 Am găsit o clauză abuzivă în contractul cu Electrica S.A., care nu concordă cu legislaţia din domeniul Energiei Electrice, dar încalcă şi Legea ... (vezi toată discuția)