avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Daca n-am depus declaratiile ce se intampla
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Daca n-am depus declaratiile ce se intampla

Buna, ma numesc Monica si am firma dar nu are activitate, este infiintata din iulie 2007. Am depus declaratiile trimestrial pana anul trecut. De anul trecut nu am mai depus declaratiile. Va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu am depus declaratiile si cum pot scapa de aceasta firma.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 22:41, 22 Ianuarie 2010
s-ar putea sa va dea amenda pentru ca n-ati depus declaratiile...;) ati putea sa o lichidati, dar va trebui sa achitati forfetarul...:rolleyes:
puteti trimite declaratiile prin posta ;)
Nu se poate dizolva?- conform Art. 237 b) societatea nu a depus, in cel mult 6 luni de la expirarea termenelor legale, situatiile financiare anuale sau alte acte care, potrivit legii, se depun la oficiul registrului comertului;
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
monette, utilizator
se poate dizolva, dar nu confundati dizolvarea cu radierea!!!



ART. 219 Cod procedura fiscala
Contravenţii
(1) Constituie contravenţii următoarele fapte:
a) nedepunerea la termenele prevăzute de lege a declaraţiilor de înregistrare fiscală sau de menţiuni;
b) neîndeplinirea la termen a obligaţiilor de declarare prevăzute de lege, a bunurilor şi veniturilor impozabile sau, după caz, a impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor sume.

(2) Contravenţiile prevăzute la alin. (1) se sancţionează astfel:
d) cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, pentru persoanele fizice, şi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei, pentru persoanele juridice, în cazul săvârşirii faptelor prevăzute la alin. (1) lit. a), b), g) - m);



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedeclararea formularului 201 si amenzile aferente Bogdan6775 Bogdan6775 Cum se calculeaza amenda pentru nedeclararea formularului 201 daca activitatile de obtinere de venit s-au desfasurat pe mai multi ani? (vezi toată discuția)
Declaratia 100 si 102 nedepuse antoneltonica antoneltonica Presedintele asociatiei nu a depus dec.100 si 102 in anul 2010 luna ianuarie pina pe data de 25 pe lunile 7-12 2009. Potrivit art. 219 alin. (1) lit. b) din ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire obligatii declarative microintreprindere freenicos freenicos Ce mai poate face acum o societate care nu s-a declarat microintreprindere de la 1 februarie?Si nu a declarat nimic de la inceputul anului pentru ca nu a avut ... (vezi toată discuția)