avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 36/2021 semarea electronica a documentelor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 36/2021 semarea electronica a documentelor de munca

Buna ziua!

Prin OUG 36/2021 se introduce faptul că părțile pot opta să utilizeze la încheierea contractului individual de muncă/actului adițional la contract, după caz, semnătura electronică avansată sau semnătura electronică calificată, însoțită de marca temporală electronică sau marca temporală electronică calificată și sigiliul electronic calificat al angajatorului.

Asadar, se intelege ca se poate opta intre semnatura electronica avansata sau semnatura electronica calificata? Pe oricare ai alege-o trebuie sa fie insotita de marca temporala electronica sau marca electronica calificata si sigiliu electronic?
Sigiliu trebuie in orice caz?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 31 Ianuarie 2023
Oricare varianta aleasa trebuie sa fie insotita de marca temporala electronica sau marca electronica calificata si sigiliu electronic.
Multumesc pentru raspuns!

Sigiliul se poate pune doar de o parte sau trebuie pus de 2 parti?
Se cere sigiliul electronic calificat al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim - model cadru AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Referitor la modificarile aparute la modelul cadaru a CIM, a. Art. F - atributiile postului b. art M, lit. c1 - obligatia angajatorului de a ... (vezi toată discuția)
Semnatura in word pe contract de munca - este valabila? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua, Recent am primit o oferta de angajare. Angajatorul mi-a spus ca nu este nevoie sa vin pentru semnarea contractului. Mi-a spus ca imi vor trimite ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, referitor la noile prevederi legislative privind semnarea ... luminita29 luminita29 Buna ziua, Referitor la noile prevederi legislative privind semnarea electronica a documentelor. Am inteles ca trebuie sa implementam in regulamentul intern ... (vezi toată discuția)