avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde trebuie sa merg pentru a transfera alocația din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde trebuie sa merg pentru a transfera alocația din jud Braila ...

Unde trebuie sa merg pentru a transfera alocația din jud Braila in alt judet mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 26 Ianuarie 2023
La AJPIS Braila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar indemnizatie Octavian3d Octavian3d Buna ziua, in cazul respingeri dosarului de indemnizatie crestere copil pe motiv ca avem adrese in judete diferite (arad si timis)si eu am depus pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie Lucian074 Lucian074 Buna ziua, as vre să transfer alocatia din judetul vrancea in alt judet cum as putea sa fac (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația ... Adriana ioana Adriana ioana Bună ziua,ma puteți ajuta am un copil care nu a primit alocația de stat de 1 an pentru ca era trecuta pe numele tatălui și noi nu mai stam împreună de 3 ... (vezi toată discuția)