avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt contabil cu atributii de casier intr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt contabil cu atributii de casier intr-o institutie ...

Buna ziua.
Sunt contabil cu atributii de casier intr-o institutie publica ( pers contractual). Printre alte atributii le-am primit si pe cele de gestionare ( primire, pastrare, predare, catre alte puncte de incasare) a chitantelor ( pretiparite cu antet si numar, in dublu exemplar). Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate , avand in vedere ca sunt si utilizator al acestor documente , sau .. cu Art 9 din Legea gestionarului.
Multumesc
Adriana Prioteasa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 29 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, este incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sau nu pot fi gestionari ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu o interpretare de text al unei legi. In art.9 din Legea nr. 22 din 18 noiembrie 1969 privind angajarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm din suflet să ne ajutați cu un punct ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu un punct de vedere cu privire la faptul dacă unui contabil șef i se pot da anumite obligații în plus ... (vezi toată discuția)
Ordinul gestionarilor+fisa de post Doina Elena Doina Elena Va rog puteti sa ma ajutati cu ordinul gestionarilor? M-ar interesa si o fisa de post pentru casier din cadrul comp.contabilitate. multumesc. (vezi toată discuția)