avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca asociatul unic și administratorul unui SRL pot fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca asociatul unic și administratorul unui SRL pot fi salariat ...

Ca asociatul unic și administratorul unui SRL pot fi salariat fără carte de muncă? Aș vrea să ocol posibilitatea de a fi administrator cu c.i.m, din lipsa studiilor superioare, dar aș vrea să mă bucur de un salariu lunar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 30 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariat fara incheierea unui c.i.m. , nu puteti fi, in sensul legii.

In baza actului constitutiv al societatii , puteti desfasura activitate in calitate de asociat sau administrator.
Mandat se poate.
Cu contract de mandat va puteti desfasura activitatea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)
Administrator salariat deacroxana deacroxana Am urmatoarea situatie: X este asociat unic la o firma. In actul constitutiv se mentioneaza urmatoarele: \"conducerea societatii este efectuata de catre ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)