avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... subiecte sterse
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

subiecte sterse

Am scris 2 mesaje si mi-au disparut.Nu le mai gasesc.Ce se intampla?E posibil sa le fi sters cineva?merci
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:27, 23 Ianuarie 2010
Ati scris mai multe mesaje in forumul Avocatnet.ro. De fiecare data puteti citi fraza "prin postarea acestui mesaj declar ca sunt de acord si respect regulamentul Forumului Avocatnet.ro".

Mesajele sterse incalca pct. 3.3 din Regulamentul de postare, regulament pe care va rog sa-l cititi si sa-l respectati.
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc la judecatorie declaratii indescifrabile? ContSters414820 ContSters414820 Declaratiile martorilor nu le pot citi sunt indescifrabile.presedinta de tribunal mi-a spus ca daca ea poate citi declaratiile si eu trebuie sa le pot ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta militarualex militarualex Ma numesc Anghel Gheorghita sunt nascuta la data de iulie 1959. Am 30 de ani de munca dintre care 6 si 9 luni in gr. 1 iar restul pana la 30 de ani in gr. 2. ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata mariatoader mariatoader in acest an fac 54 de ani si 34 de ani de munca neintrerupta, pot beneficia de pensie anticipata?care sant conditiile ? cati ani si cata vechime ?pentru ... (vezi toată discuția)