avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Obligatii de plata din contract
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Obligatii de plata din contract

Buna ziua,

Vin la dumneavoastra cu o intrebare legata de obligatiile de plata impuse de un contract incheiat dintre o universitate si un student. Am fost cazat in caminele studentesti intr-o anumita camera pe baza unui contract valabil din martie 2022 pana in iunie 2022. Am fost la zi cu plata regiei in fiecare luna, iar in Decembrie 2022 am primit un mail care mentioneaza ca trebuie sa platesc o suma de bani din cauza regularizarilor platilor din camera respectiva. Intrebarea mea este daca sunt obligat sa platesc suma respectiva pentru o camera a carui contract a expirat.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 30 Ianuarie 2023
Daca sunt datorate, da, trebuie platit. Datoria e nascuta pe perioada in care contractul a fost valabil, acum e doar facturata diferenta de plata.
Sigur ca puteti refuza sa platiti, va judecati si cine stie, poate instanta va da dreptate.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bautura in camin studentesc Andrtext Andrtext Salutare sunt un necunoscator al legii si as dorii sa intreb ce pot patii intr o situatie in care sunt implicat mai exact am adus bauturi alcoolice intr un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)
Este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin ... sica333 sica333 este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin studențesc? în noul regulament se interzice strict, chiar daca nu deranjează ceilalți ... (vezi toată discuția)