avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara .Am si eu o dilema , o intrebare la care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara .Am si eu o dilema , o intrebare la care caut un raspuns ...

Buna seara .Am si eu o dilema , o intrebare la care caut un raspuns .
Daca eu intalnesc o persoana sa zicem pe tinder sau pe o alta aplicatie/platforma de socializare cu scopul de a ne cunoaste etc si persoana in cauza ma minte spunand ca are 18 ani iar persoana are de fapt sub 18 ani si ajungem sa intretinem raporturi sexuale ce se poate intampla ? Mai exact sa zicem ca persoana care initial mintise ca are 18 ani si de fapt are sa zicem 16-17 ani depune plangere , ea sau familia acesteia ce mi se poate intampla ? Conversatiile de pe tinder , facebook etc constituie dovada , gen daca acolo a scris ca are 18 si de fapt are 16-17 ani .Iar in cazul in care aceste conversatii nu exista , au fost sterse cum pot sa ma apar ? E practic cuvantul meu impotriva celui care de fapt a mintit initial ca e major . Sper ca am fost suficient de clar nu stiu sigur . As aprecia foarte mult daca as putea primi un raspuns de la un avocat dar si raspunsurile altora sunt bine venite atata timp cat stiti sigur niste lucruri.Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: unoarecare21 , utilizator 00:19, 31 Ianuarie 2023
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dovada o constituie faptul ca a avut conturi pe aplicatii , la înscriere trebuie sa declare ( bifeze) ca are minim 18 ani.
Apreciez raspunsul si va multumesc .Astept si alte raspunsuri mai detailate daca se poate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si amenintare popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua sunt baiat am 21 de ani, acum 2 ani am fost amenintat telefonic si pe o retea de socializare de catre un individ oarecum cunoscut in media, ca daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, iubita mea de 17 ani mi-a dezvaluit mai multe informatii ... alintheter alintheter Buna ziua, Iubita mea de 17 ani mi-a dezvaluit mai multe informatii legate de fosta ei relatie in care a fost santajata de la varsta de 15 ani sa ofere ... (vezi toată discuția)
Am întreținut relații sexuale opuse el minor eu adult mariusbaldovin mariusbaldovin Bună seara, Ce se poate întâmpla și vă rog sa mi răspundeți daca se poate . Un tânăr de 16 ani m ă cautat pe FACEBOOK mi a zis ca ii place de ... (vezi toată discuția)