avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bună ziua, acum câțiva ani am făcut buletinul unor ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bună ziua, acum câțiva ani am făcut buletinul unor persoane(două)care ...

Bună ziua, acum câțiva ani am făcut buletinul unor persoane(două)care ulterior au plecat definitiv în altă țară.Acum trebuie sa plătesc taxa pentru gunoiul menajer pentru ei deși am adus acte care demonstrează ca ei locuiesc in străinătate. Imi puteți spune dacă există o soluție permanentă de a-i șterge definitiv din adresa respectivă?Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
Comisarof, utilizator
Cel mai recent răspuns: Comisarof , utilizator 18:46, 31 Ianuarie 2023
Exista procedura simpla prin care dv depuneti la serviciul de evidenta populatiei documentele necesare pentru anulare viza de flotant
Este necesar fie sa va programati anterior prin email sau direct la sediul serviciului evidenta populatiei
Acte necesare
- cerere
- act identitate proprietar ( original + copie)
- dovada proprietății (original + copie)
Bună seara,eu le-am făcut buletinul pe adresa mea,nu viză de flotant.Poate fi aceeași procedură?Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! cui sa ma adresez daca fostul concubin refuza sa ... Irinacristiana2 Irinacristiana2 Buna seara! Cui sa ma adresez daca fostul concubin refuza sa isi refaca buletinul pentru a nu mai figura cu domiciliul la mine?(nu mai locuiește la mine din ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea contractului de inchiriere la anaf LoctusIvan LoctusIvan Un proprietar are un imobil intr-un alt judet decat cel unde are domiciliul. Pentru inchirerea imobilului inregistreaza contractului la ANAF. Ajungand la ... (vezi toată discuția)
La 87 de ani fără discernamânt, viză de flotant expirată Dapix Dapix Persoană de 87 de ani fără discernamânt, cu viza de flotant expirată. Vă rog frumos, cum trebuie procedat cu serviciul EVIDENȚA POPULAȚIEI, care ... (vezi toată discuția)