avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Formator, cod Cor 242401, am infiintat un PFA ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Formator, cod Cor 242401, am infiintat un PFA 8559-alte forme ...

Formator, cod Cor 242401, am infiintat un PFA 8559-alte forme de invatamant. Doresc sa predau un curs de prim ajutor in scoli, elevilor. Am nevoie de autorizare? Trebuie sa ma inscriu in ceva registru inainte de a incepe activitatea? Este un curs neautorizat. Am de urmat ceva pasi?

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc să organizez curs de prim ajutor. dețin ... Pascan.camelia Pascan.camelia Bună ziua! Doresc să organizez curs de prim ajutor. Dețin PFA pe alte forme de învățământ, diplomă de formator și diplomă de participare la un curs ... (vezi toată discuția)
Desfasurare curs - autorizatii speciale? dan_2016 dan_2016 Buna ziua, Am infiintat un SRL ce are drept misiune dezvoltarea competentelor digitale. In prima etapa nu doresc autorizarea la ANC datorita dosarului care ... (vezi toată discuția)