avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Doresc să organizez curs de prim ajutor. ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Doresc să organizez curs de prim ajutor. Dețin ...

Bună ziua! Doresc să organizez curs de prim ajutor. Dețin PFA pe alte forme de învățământ, diplomă de formator și diplomă de participare la un curs de prim ajutor. Este nevoie să mă înscriu undeva ca și formator neautorizat? Precizez că voi da diploma de participare
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:40, 2 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti programa cursul, dar nu puteti sa-l sustineti decat daca sunteti cadru medical si detineti autorizare de profil si practica in domeniul de prim-ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Formator, cod cor 242401, am infiintat un pfa 8559-alte forme ... Ale0306 Ale0306 Formator, cod Cor 242401, am infiintat un PFA 8559-alte forme de invatamant. Doresc sa predau un curs de prim ajutor in scoli, elevilor. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - un certificat (de calificare) obtinut online e valabil? Valeriano Valeriano Buna ziua. Imi poate spune cineva daca un Certificat obtinut la absolvirea unui curs pe internet in Spania,tradus si legalizat imi va servi la infiintarea unei ... (vezi toată discuția)