avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se ajusteaza pretul contractului(manopera) in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se ajusteaza pretul contractului(manopera) in constructii?

Cum se ajusteaza pretul contractului(manopera) in constructii, avand in vedere cresterea salariului minim de la 3000 lei la 4000 lei?
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Executare constructie la un pret supraevaluat se_jen se_jen Buna ziua, Am o problema si as vrea un sfat in aceasta privinta. Recent am discutat cu o firma de constructii sa imi realizeze o serie de imbunatatiri la ... (vezi toată discuția)
Entitatea contractanta imi cere justificarea pretului sub minimul pe economie. alynxs alynxs Buna seara, Din greseala am ofertat la o lucrare pretul sub minimul pe economie iar acum entitatea contractanta imi cere justificarea pretului sub minimul ... (vezi toată discuția)
Actualizare manopera contracte in executie conf. 114/2018, sasviorel sasviorel In cazul unui contract de executie incheiat in decembrie 2018, salariul minim brut era peste pragul de 3000 lei, va rog sa-mi confirmati daca manopera din ... (vezi toată discuția)