avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actualizare manopera contracte in executie conf. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actualizare manopera contracte in executie conf. 114/2018,

In cazul unui contract de executie incheiat in decembrie 2018, salariul minim brut era peste pragul de 3000 lei, va rog sa-mi confirmati daca manopera din cadrul contractului trebuie actualizata cu cresterea salariului de baza minim brut garant ( coeficient 1,579 ) sau nu. Daca nu ce act legislativ sta la baza . Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim ... oana05 oana05 Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim pe economie nu cresc salariile tuturor angajatilor calculand asa cum scrie in L153 ... (vezi toată discuția)
Actualizare pret manopera constructii vasiu.simi vasiu.simi Bună ziua, mă lovesc de o problema și am nevoie de o părere specializată : Problema în speța este următoarea : este vorba de o lucrare de constructii, ... (vezi toată discuția)
Salar minim in 2011 la sc 22.08.2009 22.08.2009 va rog sa-mi spuneti care va fii salariul minim la privat in cadrul unei SC pentru anul 2011 , si care este actul normativ care reglementeaza salariul ... (vezi toată discuția)