avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Notificare schimbare pret pe email
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Notificare schimbare pret pe email

Poate un furnizor de servicii considera ca trimiterea unei notificari pe email privind schimbarea de pret suficienta fara sa exista o confirmare de primire in acest sens? In contract emailul este mentionat doar pentru facturile lunare, iar majoritatea emailurilor oricum ajungeau in SPAM. Am vreo sansa in instanta avand in vedere ca numai din factura am observat ca s-a aplicat o modificare de pret?
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
anti77, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:07, 20 Februarie 2023
Notificarile se trimit pe email individual sau impreuna cu factura.Este mentionat si un termen in care sa specificati ca sunteti de acord sau nu cu cele scrise in notificare.
Asa procedeaza acum toti furnizorii de servicii pentru beneficiarii care doresc factura si notificarile pe email.Cine nu doreste pe email,li se trimite prin posta sau curier
Functional, dvs puteti sa activati sau sa dezactivati trimiterea confirmarilor de primire, astfel incat confirmarea de primire nu are sens. faptul ca facturile ajung in SPAM vi se datoreaza tot dvs, prin setarile clientului de email.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Notificarile pot fi trimise prin e-mail, poate exista o clauza contractuala, in acest sens.

Factura fiscala poate fi trimisa prin e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o intrebare legata de urmatoarea situatie: un furnizor ... Alex Adam Alex Adam Buna seara. Am o intrebare legata de urmatoarea situatie: Un furnizor de servicii tv/internet/telefonie a modificat unilateral contractul încheiat cu ... (vezi toată discuția)
Amenda spam sophia13 sophia13 In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar? (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)