Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			 ContSters81546 
	    	Utilizator

ContSters81546 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 elena_c77	                   

Am lucrat din 02.04.2015 pana in data de 08.08.2016 ( 8 ore/zi, contract perioada nedeterminata, total 16 luni si 8 zile).Din 08.08.2016 postul de Asistent ... (vezi toată discuția)
	                    elena_c77	                   

Am lucrat din 02.04.2015 pana in data de 08.08.2016 ( 8 ore/zi, contract perioada nedeterminata, total 16 luni si 8 zile).Din 08.08.2016 postul de Asistent ... (vezi toată discuția)

danam82	                   

Buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul prenatal in timpul somajului. Sunt insarcinata in luna a 7 a si cand pot sa -mi depun ... (vezi toată discuția)
	                    danam82	                   

Buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul prenatal in timpul somajului. Sunt insarcinata in luna a 7 a si cand pot sa -mi depun ... (vezi toată discuția)

gygabi2001	                   

Buna ziua. Dupa cele 126 zile de concediu pre si postnatal as lua cele 120 pentru risc maternal de alaptare, fiind medic si nu exista spatiu separat pentru ... (vezi toată discuția)
	                    gygabi2001	                   

Buna ziua. Dupa cele 126 zile de concediu pre si postnatal as lua cele 120 pentru risc maternal de alaptare, fiind medic si nu exista spatiu separat pentru ... (vezi toată discuția)