avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... copil devenit adult cu buletin expirat domiciliul in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

copil devenit adult cu buletin expirat domiciliul in romania dar niciodata nu a locuit in ro

copilul meu nu a locuit niciodata in romania, insa e cetatean si are domiciliul in romania. Recent buletinul a expirat dar nu o sa reuseasca sa mearga in tara sal reinoiasca. Politia de sector a vizitat locul de domiciliul unde sunt batrinii parinti, si li sau adus o amenda de platit insa nu stim cum sa procedam ca acest copil care recent e adult nu o sa locuiasca in rominia nici nu o sa viziteze in viitorul apropriat. ca sa nui mai bate la cap pe batrini, pot scoate domiciliul de acolo si sal aibe in strainatate? daca da, atunci ce avem de facut, la cine sa ne adresam?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 16:39, 6 Februarie 2023
Pasaportul de cetetean roman cu domiciliul in strainatate se elibereaza in urmatoarele conditii [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare buletin de identitate mircea160354 mircea160354 daca posesorul actului de identitate expirat locuieste intr-o tara straina si nu se poate deplasa in tara din cauza serviciului , uim poate sa-si reinoiasca ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate Gabriel2018 Gabriel2018 Buna ziua. Am dubla cetatenie cu domiciliul in stabil in strainatate. Am si o proprietate mostenita in romana mai bine zis casa parintesca unde m am nasut in ... (vezi toată discuția)
Buna seara locuiesc în marea britanie de 6 ani și mi-a expirat ... MirunaP18 MirunaP18 Buna seara Locuiesc în Marea Britanie de 6 ani și mi-a expirat buletinul de câțiva ani. Pasaportul este încă în termen. Urmează sa ma căsătoresc ... (vezi toată discuția)