avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am incheiat un contract de reprezentare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am incheiat un contract de reprezentare juridica cu ...

Buna ziua,am incheiat un contract de reprezentare juridica cu un domn avocat pe 10 noiembrie 2022 pentru schimbarea pe cale judecatoreasca a unui contract de concesiune a unui loc de veci.Verii mei care figureaza si ei pe contract nu vor sa dea semnatura ca sunt de acord ca sotia supravietuitoare sa fie trecuta pe acest contract,avand in vedere decesul tatalui meu.Mentionez cu nu le stiu adresele pentru a putea fi citati.Domnul avocat mi-a zis ca judecatorul trebuie sa aleaga calea prin care se face citarea.Este normal ca sa dureze asa de mult?Mai am putin si fac 3 luni de la incheierea contractului de reprezentare.Va multumesc.
Chiar daca ar fi depus acțiunea în câteva zile de la încheierea contractului cu dvs tot ar fi durat cel.putin 3 4 luni pana la stabilirea primului termen de judecata.Puteti sa I cereți nr de dosar,puteți verifica după numele dvs pe site ul instantei respective la rubrica dosare etc.Problema este cu citarea dacă nu aveți domiciliul se va complica,va dura și mai mult,posibil sa fie desemnat un av curator pt parati care va fi plătit tot de dvs etc..
Am inteles,multumesc frumos domnule avocat.
Cu plăcere.Solicitati av angajat informații despre stadiul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea actului de divort din israel - am depus toate actele ... aryel aryel Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele la tribunalul Bucuresti - exequator (recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) ... (vezi toată discuția)
Moștenire - imposibilitate contactare moștenitori marysimo marysimo Bună, Bunicul meu, decedat în 1995, a lăsat moștenire un teren de 2,5 ha. Problema este că nici părinții și nici rudele nu au deschis procesul de ... (vezi toată discuția)
Cum pot divorta de un cetatean strain care nu mai este in țară ... encornel encornel Cum pot divorta de un cetatean strain care nu mai este in țară si nici nu știu cu siguranță dacă pot da de el (vezi toată discuția)