avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Destinatie imobil - diferita in CF fata de AC
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Destinatie imobil - diferita in CF fata de AC

Buna ziua, am cumparat un imobil care este mentionat ca fiind "Locuinta" in cartea funciara. Insa autorizatia de construire a fost pentru "tipografie digitala". Nu am cunostinta sa fi fost intabulat initial ca spatiu comercial/industrial si apoi schimbata destinatia in "locuinta", nici pe CF nu apar mentiuni care sa indice vreo schimbare de destinatie. Trebuie sa mai fac eu vreun demers legal ca sa "armonizez" destinatia din autorizarea de construire cu cea din CF? Mentionez ca imobilul va fi folosit ca locuinta.

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)
Majorare taxe locale 2016 - locuinta taxata ca sediu firma datorita autorizatiei de constructie costel20 costel20 buna ziua,detin un imobil construit in 2008 P+M,construit in baza unei autorizatii de constructii eliberata de primarie pentru constructie sediu ... (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)