avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua,referitor la cardurile de energie,as vrea sa ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua,referitor la cardurile de energie,as vrea sa stiu,se ...

Buna ziua,referitor la cardurile de energie,as vrea sa stiu,se distribuie persoanelor care au venituri sub 2000 de lei.Se refera la net sau la brut,in calcul intra si bonurile de masa?Eu personal,in mana iau 1700 de lei plus bonuri de masa si locuiesc singura si as vrea sa stiu daca ma incadrez si eu in aceasta categorie.Baiatul meu si nora au adresa pe C.I la mine dar locuiesc in casa lor.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: matiuta , utilizator 18:07, 2 Februarie 2023
Buna ziua!
Nu se acorda ajutorul pentru energie persoanelor angajate.
Gasiti detalii complete aici
www.avocatnet.ro/articol_634...
S-au gandit ei ca noi angajatii nu avem nevoie.Noi ne permitem mai multe luxuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, asociatia de proprietari refuza sa-mi dea certificat de validare a datoriilor. am 82 de ani si o pensie sub de 1700 lei. pentru ca ... EDobre EDobre Buna ziua, am 82 de ani si o pensie de 1700 lei. Pentru ca nu ma mai pot deplasa si sunt bolnava, locuiesc la fiica mea in Bucuresti, sectorul 5. Nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Procedeaza corect patonul? Dragomir lorena ionelia Dragomir lorena ionelia Am inteles ca patronul daca vrea da bonuri de masa deci nu e o lege scrisa sa acorde angajatului bonuri .Dar daca iti da bonurile si din nefericire iti se ... (vezi toată discuția)
Salariu luat cu japca floryi floryi eu am 1600 ron salariul pe cm, deci brut inseamna 1151 ron, angajatorul meu mi-a luat 131 ron si in locul lor imi da bonuri de masa;daca imi iau co imi opreste ... (vezi toată discuția)