avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu luat cu japca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu luat cu japca

eu am 1600 ron salariul pe cm, deci brut inseamna 1151 ron, angajatorul meu mi-a luat 131 ron si in locul lor imi da bonuri de masa;daca imi iau co imi opreste bonurile de masa pe zilele respective,e legal asa ceva? cui maadresez?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:33, 11 Februarie 2011
Poate 1600 brut si net 1151...
Pe perioada concediului de odihna nu se acorda tichete de masa.
Sa inteleg ca salariul net este acum 1000 lei aproximativ?
Gabrielle Monique a scris:

Pe perioada concediului de odihna nu se acorda tichete de masa.
Sa inteleg ca salariul net este acum 1000 lei aproximativ?


Utilizatorul vrea sa ne arate ca are 1600 salariul brut,1151 net,iar din net angajatorul ii retine contravaloarea bonurilor de masa,ceea ce nu este legal.De asemenea,utilizatorul ne intreaba ce se intampla daca va pleca in concediul legal de odihna.Ii va da tot salariu net cuvenit,sau ii va retine in continuare contravaloarea bonurilor,si i le va da sau nu?
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie: 15 zile co inainte de prenatal neefectuate ContSters114803 ContSters114803 Situatie : daca inainte de a intra in prenatal mai am 15 zile de concediu odihna si contractul de munca se suspenda pe un an, angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa handsu handsu Este legal , ca o firma sa retina in plus si cinci bonuri de masa pentru lipsa , chiar daca angajatul este in concediu medical ? (vezi toată discuția)
Compensare concediu de odihna anca-cristina anca-cristina Buna ziua, am si eu o intrebare legata de compensarea in bani a concediului de odihna. Am lucrat in cadrul unei firme private pana pe 29 iunie inclusiv, anul ... (vezi toată discuția)