avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedeaza corect patonul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedeaza corect patonul?

Am inteles ca patronul daca vrea da bonuri de masa deci nu e o lege scrisa sa acorde angajatului bonuri .Dar daca iti da bonurile si din nefericire iti se intampla ceva si intri in medical legea te obliga sa dai bonurile inapoi ca astfel savârșești o contraventie.
Dar daca stai mai mult la serviciu de exemplu eu lucrez de la 7:30 la 16::40 si luna trecuta am lucrat de la7:30 la 17:30 si salariul meu a fost 1230 lei.aici Patronul a procedat corect cand pe fluturas era salariu brut 2000lei in loc de 1900lei si cu opriri salariul a ajuns sa iau 1230.lei ?cat este o ara peste program?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Dragomir lorena ionelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 27 Iunie 2018
Intr-adevar, legea nu-l obliga pe angajator sa acorde tichete de masa.

Pe durata cat un salariat se afla in concediu pentru incapacitate temporara de munca nu se acorda tichete de masa.

La un salariu brut de 2000 lei ,netul ar fi de 1219 lei.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu duduvasile duduvasile Buna ziua, Am o nelamurire, sant angajat la o firma in care patronul imi da salariul pe cartea de munca 1450. Mi s~a propus sa aleg o marire de salariu intre, ... (vezi toată discuția)
Salariul brut fisa fiscala mai mare decat salariul brut din fluturas g3ograful g3ograful Buna ziua, Am facut o comparatie intre fisa fiscala cu veniturile din 2011 si fluturasii din acel an. Am observat ca in oricare luna, venitul brut din fisa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de ajutor nu știu legile... am salariul ... darialin darialin Buna ziua! Am nevoie de ajutor nu știu legile... Am salariul minim și mărirea din ianuarie anul acesta cea de 135 lei nu am primit-o pe cardul de salariu. ... (vezi toată discuția)