avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara in timpul casatoriei am cumparat impreuna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara in timpul casatoriei am cumparat impreuna cu fostul ...

Buna seara in timpul casatoriei am cumparat impreuna cu fostul sot un teren cu vanzare cumparare pe care se afla o casa veche.langa ea am construit o casa noua.am divortat sí Doresc sa intabulez casa noua doar pe numele meu...E posibil sau ám nevoie sí de acordul,actele fostului sot?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 2 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți, pentru ca e bun dobândit în timpul căsătoriei.
Se poate face intabularea, dar pana la partaj, veți figura amândoi la Cartea funciara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deoarece constructia a fost execuatat in timpul casatoriei repreinta bun comun
Realizati partajul bunurilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul are dreptul sa vanda locuinta comuna imediat dupa divort??? diana_bv diana_bv Buna ziua.Ma confrunt cu o problema grava,am nevoie de ajutor,nu stiu cum sa procedez,la cine sa mai apelez,nu vreau sa renunt fara lupta. Este vorba de mama ... (vezi toată discuția)
Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa ioannna ioannna Buna ziua , va rog sa ma ajutati inurmatoarea problema : pe terenul dobandit de sotul meu inainte de casatorie , am construit o casa impreuna cu acesta iar ... (vezi toată discuția)