avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Poate fi decontat voucherul?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Poate fi decontat voucherul?

Un angajat (dintr.o institutie publica) prezinta la decontare, in luna 07,2022, un voucher pt care hotelul nu are nici certificat de clasificare, nu se regaseste nici pe site.ul ministerului. Hotelul obtine o nota de clasificare abia in luna 11,2022. Poate fi decontat voucherul ?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se poate deconta o factura de servicii turistice ,pt care unitatea ... croberta croberta Se poate deconta o factura de servicii turistice ,pt care unitatea de cazare detine doar o nota de clasificare si nu certificat de clasificare ? Nota de ... (vezi toată discuția)
E permis ca in 2020 o institutie bugetara sa conditioneze decontarea ... DumitruAlb DumitruAlb Am luat cateva zile de concediu imediat dupa starea de urgenta din 2020, la un hotel foarte bun dintr-o statiune din tara, cu plata la receptie. Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa ... Egabar Egabar Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa pentru angajat si membrii de familie pe perioada concediului de odihna, facturile pentru aceste ... (vezi toată discuția)