avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa introduc o actiune in instanta pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa introduc o actiune in instanta pentru denigrarea decedaților ...

As dori sa introduc o actiune in instanta pentru denigrarea decedaților covid îngropați goi in saci de plastic As avea vreo șansă?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:08, 3 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DENIGRÁ vb. tr. : a ponegri, a defăima, a discredita.


Cred că v-a jucat feste autocorrect-ul. Ce acțiune doriți să introduceți?
Nu este posibil asa ceva orice acțiune necesita îndeplinirea unor condiții.Daca v -ar fi decedat dvs o ruda și tot era discutabil..Mergeți în audienta la avocații politicieni care și au făcut notorietate în răspândirea unor teorii antivacciniste și conspiraționiste probabil ei o sa va susțină pt reclama...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate gasii o rezolvare dana73_76 dana73_76 vreau sa va spun ca sunt despartita in fapt fara divort din anul 2001 si din 2005 mi-am refacut viata si impreuna cu concubinul meu avem un baietel care acum ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie teren doru6 doru6 Unei rude de-ale mele i s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru un teren agricol. Ulterior, pe acel teren s-a asezat un nene care a inceput sa cultive ... (vezi toată discuția)