coldone 
	    	Utilizator

coldone 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Pot merge cu contractul direct la un executor?
 coldone 
	    	Utilizator

coldone 
	    	Utilizator	    

coldone, utilizator
 coldone, utilizator 	
			 allyjana	                   

Bună ziua. Am nevoie urgenta de consiliere. Persoană în varstă, proprietar al unui apartament în alt oraş decat cel de domiciliu. Vă rog mult , care ... (vezi toată discuția)
	                    allyjana	                   

Bună ziua. Am nevoie urgenta de consiliere. Persoană în varstă, proprietar al unui apartament în alt oraş decat cel de domiciliu. Vă rog mult , care ... (vezi toată discuția)

Alexandra_imoplaza	                   

Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca dupa noul cod civil, contractul de inchiriere incheiat sub semnatura privata (fara a fi prezentat la ANAF, deoarece ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandra_imoplaza	                   

Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca dupa noul cod civil, contractul de inchiriere incheiat sub semnatura privata (fara a fi prezentat la ANAF, deoarece ... (vezi toată discuția)

moni22	                   

Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce acte ar trebui sa mai fac, in  afara de contractul de inchiriere, pentru a fi protejata in cazul cand chiriasi nu platesc. ... (vezi toată discuția)
	                    moni22	                   

Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce acte ar trebui sa mai fac, in  afara de contractul de inchiriere, pentru a fi protejata in cazul cand chiriasi nu platesc. ... (vezi toată discuția)