avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Întoarcerea executării silite pe cale separată. Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Întoarcerea executării silite pe cale separată. Am câștigat ...

Întoarcerea executării silite pe cale separată.
Am câștigat in instanță întoarcerea executării, legalizat hotărârea ca neapelata și acum nu mai știu ce să fac să-mi recuperez bani popriți. menționez că nu am avut apărător, nici la contestație și nici la întoarcerea executării. ”Admite în parte cererea formulată de reclamantul Preda Silviu Marian în contradictoriu cu pârâta Investcapital Ltd. Dispune întoarcerea executării în sensul obligării pârâtei la plata către reclamant a sumei de 10.371 de lei, actualizată cu rata inflaţiei de la data plăţii efective. Admite în parte solicitarea reclamantului de acordare a cheltuielilor de judecată. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 300 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în taxă judiciară de timbru, calculată prin raportare la capătul de cerere admis. Obligă pârâta la plata sumei de 269,77 de lei cu titlu de cheltuieli fotocopiere dosar de executare în contul BEJ „Ionescu Marian-Daniel”. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.
Document: Hotarâre 9308/2022 04.11.2022”
Cum trebuie să procedez mai departe, vă rog frumos.
Cel mai recent răspuns: marian19 , utilizator 14:03, 5 Mai 2023
Mai departe, apelati la un executor judecatoresc.
Mulțumesc, dar mă gândeam că există o alta cale.
Da, exista,sa vi-i dea de bunavoie. Vi se pare ca se înghesuie?
Nu, dar trebuie sa încerc, o să fac o cerere către Kruk și după 30 de zile apelez la un executor. O zi bună.
Ați reușit să primit banii din dosarul executării silite?

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Am cistigat in instanta cheltuieli de judecata cu societatea ... iridenta_penisoara@yahoo.com iridenta_penisoara@yahoo.com am cistigat in instanta cheltuieli de judecata cu Societatea Investcapital LTD cu sediu ales la Kruk Romania SRL din Tirgoviste . Am decizie definitiva si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca am fost executat nelegal adica : in 2014 era ... alinamandresi alinamandresi buna ziua. daca am fost executat nelegal adica : in 2014 era un titlu executoriu pt secapital sa iar in 2017 s-a cesionat de la secapital la investcapital ... (vezi toată discuția)