avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o intrebare de logica. De ce un buletin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o intrebare de logica. De ce un buletin romanesc ...

Buna ziua,
am o intrebare de logica. De ce un buletin romanesc este valabil la o banca din Germania, iar cu buletinul meu nemtesc nu pot sa - mi faca o imputernicire, ex. CEC Bank Romania, ptr. ca Nemtii nu au CNP-ul pe buletin,iar Banca cere CNP-ul. Ca urmare m-a trimis la ANAF. Intrebarea mea este, ce legatura are FINANTELE cu o imputernicire?? M-au trimis la Notar, Formular 030 sa completez, sa astept 30 zile, etc, etc
Doamne fereste!!!
Stiu ca o sa ma trimiteti la Banca sa rezolv. Alta posibilitate ar exista??

Multumesc!!

Ch. Glutting

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cetatenie germana, nationalitate romana cu domiciliul ... Christina Glutting Christina Glutting Buna ziua! Am cetatenie Germana, nationalitate Romana cu domiciliul stabil in Germania. Doresc sa fiu trecuta ca imputernicita pe contul Fratelui, sa scot ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pentru persoanele fara venit claudiuandrei2010 claudiuandrei2010 Doresc sa beneficiez de asigurarea medicala pentru persoanele fara venit. Locuiesc in Germania si doresc sa vin in Romania pentru un tratament, si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cim in ue ContSters305618 ContSters305618 Lucrez intr-un stat membru UE de cateva luni. Anul trecut am avut venituri si in Romania si in UE. In statul membru platesc toate taxele si functionez ca un ... (vezi toată discuția)