avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua , stiti cumva dacă mama având pensia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua , stiti cumva dacă mama având pensia minima trebuie ...

Bună ziua , stiti cumva dacă mama având pensia minima trebuie sa meargă la tribunal pentru a face o succesiune deoarece mama ei a murit I mai are o sora care e plecata de 30 ani și din aceasta cauza trebuie sa meargă prin tribunal, dar având pensia minima stiti cumva dacă are vreo reducere la taxa de timbru????? Va mulțumesc anticipat
Buna ziua,
Da, o data cu cererea de dezbatere a succesiunii, formuleaza si cerere de scutire taxa de timbru, atasand dovezile privind veniturile sale.
Poate beneficia si de un avocat din oficiu in aceleasi conditii. Pentru aceasta trebuie sa formuleze o cerere catre Baroul de Avocati din județ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune paula38 paula38 Buna ziua ,intrebarea este urmatoare ,o batrina de 88 ani are 4 copii ,dar niciunul nu o viziteaza si nu are grija de ea ,sotul ia murit in urma cu 3 ani ,ar ... (vezi toată discuția)
Mostenire ancatimbus ancatimbus Fiul unei persoane decedate(respectiv-TATAL),poate da in judecata pe mama vitrega pentru impartirea mostenirii dupa cativa ani de la decesul tatalui ? Cei ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii prin tribunal ioana.alexandra ioana.alexandra Daca nu am deschis succesiunea (au trecut 2,3 ani de la moartea parintiilor)exista posibilitatea ca mostenirea sa revina celui care sta mai aproape?? (vezi toată discuția)