avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua . In Iunie 2022 am cumparat un Aer ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua . In Iunie 2022 am cumparat un Aer Conditionat Cooper@Hunter ...

Buna ziua . In Iunie 2022 am cumparat un Aer Conditionat Cooper@Hunter de 18000Btu . iar in momentul cand am vrut sa-l instalez in Ianuarie 2023 dupa 7 luni am constatat ca nu corespunde cu produsul din factura fiscala . fiind mult sub optiunile produsului comandat . Mentionez ca in Iunie 2022 am platit 4300 lei iar acum in Ianuarie 2023 acest produs costa 5250 lei . Pentru returnarea Aerului Conditionat ca neconform cati bani trebuie sa primesc tinand cont ca cu cei 4300 lei dati acum nu mai pot cumpara decat un produs de calitate inferioara. Produsul care vreau sa il returnez este in conditii identice cum l-am primit si poate fi vandut de vanzator la pretul de 5250 lei
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 16:31, 8 Februarie 2023
Buna ziua,
E greu de crezut că furnizorul va accepta returul după atâta timp, însă daca este binevoitor (nu obligat), o sa vă returneze suma pe care ați platit-o. Sau sa va ofere produsul dorit, la care sa suportați diferența de preț.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat recent un aer conditionat care e defect. ... Alexandra Comanis Alexandra Comanis Buna ziua, Am achizitionat recent un aer conditionat care e defect. Am achitat si montaj 600 de lei. Magazinul sustine ca legea returului nu prevede ca AC ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)
In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)