avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua, anul trecut mi-am facut lucrarea protetica ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua, anul trecut mi-am facut lucrarea protetica la un medic ...

buna ziua
anul trecut mi-am facut lucrarea protetica la un medic in Bucuresti , lucrare ce-mi igreuneaza vorbitul datorita sistemului de prindere a lucrarii pe implanturi. sistemul e romat din niste metale patrate in care sint puse suruburile si care-mi ramesc si limba si-mi ingreuneaza foarte mult vorbirea. . Am contact-o pe dna doctor care din prima mi-a zis ca pot sa o dau si in judecata ca banii nu mi-i returneaza. Deoarece locuiesc in SUA vreau sa evit calea juridica si sa incerc prin mediere.
Ma puteti ajuta? Va pot trimite poze in care se vad aceste metale patrate in care prin care s-a insurubat lucrarea si nu v-a fi deloc greu sda va imaginati cum mai resist cu aceasta lucrare. I-mi doresc sa vin in tara sa rezolv problema dar dna doctor refuza sa-mi dea o programare.

multumesc mult
astept raspunsul dumneavostra
Cel mai recent răspuns: amaria4 , utilizator 20:12, 5 Februarie 2023
Buna ziua,
ar trebui formulată o sesizare la Colegiul Medicilor, ca procedură prealabilă.
Ulterior se va formula o actiune în instanță.
Oricum d-na doctor ar trebui sa aibă și o asigurare de malpraxis.
multumesc mult pentru raspuns, problema este ca aceste proceduri sint de durata.

Exista cumva si posibilitatea unei examinari, constatari vizuale ale unui medic sau echipa de medici de specialitate din partea Colegiului asupra acestei lucrari pe care o port ?
Eventual raportul intocmit sa serveasca drept marturie in o eventuala instanta daca nu se poate rezolva pe cale amiabila ?
As dori sa stiu acest lucru deoarece venind in tara trebuie gasesc alt medic specialist in coroane pe implanturi care sa-mi desurubeze aceasta coroana ce contine 12 dinti si inlocuita cu alta a carui sistem de insurubare sa-mi dea posibilitatea de a vorbi si minca normal.

multumesc mult
astept raspunsul dumneavoastra
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2023
amaria4, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș dori o evaluare la o facultate de profil pentru o lucrare dentară executată defectuos. vor ei să-mi asculte problema, și dacă da, când și unde s-ar face evaluarea? paula264 paula264 Am facut 4 coroane dentare. Culoarea este alba posibil B fata de D2 culoarea incisivilor. Coroanele de sus stau pe stalpi doar daca ii tii cu mana cand iei ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)