avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Înainte de a ne căsători m-a luat în spațiu la ea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Înainte de a ne căsători m-a luat în spațiu la ea După a ...

Înainte de nea căsători ma luat în spațiu la ea După a trecut casa pe copilul ei eu am adresa acolo la casa am și investit în casa poate sa vina copilu sa ma dea afara dacă nu am divorțat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:22, 6 Februarie 2023
Poate cere evacuarea dvs in instanta. Casa lui nu are legatura cu divortul dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul unei acţiuni în evacuare a unor persoane care ocupă locuinţa fără titlu locativ, acestea au dreptul să pretindă recunoaşterea dreptului lor de retenţie (de a mai ramane in imobil) întemeiat pe cheltuielile efectuate pentru lucrările necesare locuinţei, deoarece există o legătură obiectivă între aceste cheltuieli (mai ales daca acele cheltuieli au fost unele necesare si utile) şi bunul imobil din care urmează sa fiti evacuat la cererea proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care ... alex201888 alex201888 Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului neproprietar dupa divort Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor. sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 Radu 26 Radu 26 Buna ziua . IN anul 2007 mi sa retrocedat apartamentul acuma sint proprietar Din anul 1990 sint chiriasi in acest Apartament. Chiriasi au facut o serie de ... (vezi toată discuția)