avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua . Copilul meu a fost nascut in Marea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua . Copilul meu a fost nascut in Marea Britanie are certificat ...

Buna ziua . Copilul meu a fost nascut in Marea Britanie are certificat de nastere britanic doar cu numele mamei. Mergem in Romania sa facem transrierea certificatului si totodata tatal vrea sa iai recunoasca copilul, cum se procedeaza ? Intai trebuie transcris din certificat britanic in cel romanesc sau tatal in momentul transcrierii isi poate recunoaste copilul? Multumesc

Alte discuții în legătură

intrebarea mea este : daca copilul a fost nascut in ... Roxana3003 Roxana3003 Buna ziua. Intrebarea mea este : daca copilul a fost nascut in strainatate si are trecut decat mama pe certificatul de nastere strain dupa transcrierea in ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere cu filiatie stabilita fata de tata, dar care nu e recunoscut in romania Gabbygabi Gabbygabi Buna ziua! O prietena de-a mea, romanca, s-a casatorit cu un arab si au impreuna un copil. Casatoria lor nu a mers, iar aceasta este in prezent cu un bulgar. ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil florencia florencia Buna seara.Sunt singura in Spania,voi naste aici in 1 sau 2 saptamani si tatal nu poate veni sa-l recunoasca(nu suntem casatoriti).Este mai bine sa raman sa-i ... (vezi toată discuția)