avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vouchere vacanta acordate 50% la pensie invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vouchere vacanta acordate 50% la pensie invaliditate grad 3.

Bună ziua, lucrez cu jumătate de normă in cadrul unui UAT - primarie , deoarece am pierdut capacitatea de muncă cu 50% - pensie de invaliditate grad 3, primesc voucherele de vacanță la jumătate din sumă, normele de aplicare si codul muncii se bat cap in cap , este normal ?Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
croe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 7 Februarie 2023
Se aplica legea speciala , in cazul dvs.
Mai exact care lege specială va referiți? E normal sa primesc valoarea 50% , va mulțumesc frumos?

Cornel Vasile a scris:

Se aplica legea speciala , in cazul dvs.

Cea referitoare la voucherele de vacanta .. Codul muncii nu face referire la voauchere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pot angaja o persoana pensionata cu grad 2 invaliditate? ... AncaL Barbu AncaL Barbu Bună ziua! Pot angaja o persoana pensionata cu grad 2 invaliditate? Câte ore/zi? (vezi toată discuția)
Pot lucra program normal- 8 ore, cu pensie de urmas? sunsray sunsray Sunt din Bucureşti, am 28 de ani, şi aş dori să mă lămuresc asupra acestui subiect.- Dacă pot lucra şi în regim normal -8 ore , cu o pensie de urmaş ... (vezi toată discuția)
Ce modificari implica schimbarea "handicap grav" in "handicap grav cu insotitor vicctoriaion vicctoriaion Buna ziua. Matusa mea s-a pensionat la 57 ani. In timp starea sanatatii ei s-a agravat si in prezent beneficiaza de o pensie suplimentara de handicap. ... (vezi toată discuția)