avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara,doresc si eu o clarificare. Am fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara,doresc si eu o clarificare. Am fost functionar public ...

Buna seara,doresc si eu o clarificare. Am fost functionar public pana la data de 17.11.2021. In perioada 17.12.2020 am fost pensionata la limita de varsta ,dar mi-am continuat activitatea in institutie ca salariat ( avand decizie, in acest sens). In aceasta perioada mi s-a retinut CAS-ul . Mai exista posibilitatea de a recupera acesti bani?

Alte discuții în legătură

Pensionare pentru limita de varsta - functionar public iepurasul iepurasul Am indeplinit conditiile de pensionare pentru limita de varsta,am depus dosarul de pensionare,pot sa lucrez in continuare pana la primirea deciziei de ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta bvlutu bvlutu Un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata indeplineste conditia de pensionare la limita de varsta si face cerere in acest sens. Cand este obligata ... (vezi toată discuția)
Angajare cu contract dupa ce ies la pensie ananuti ananuti Buna ziua! As dori sa stiu raspunsul la urmatoarea intrebare: \\"Pot sa ma reangajez intr-o institutie publica,in baza unui contract pe o perioada determinate ... (vezi toată discuția)