avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog datimi un raspuns
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog datimi un raspuns

ce pot pati pentru uz de fals si anselaciune
Pedeapsa aplicata trebuie aiba un anumit cuantum.
Daca cuantumul pedepsei este prea mare nu se mai poate aplica suspendarea conditionata a executarii pedepsei.

avocat Claudiu Lascoschi
ca fptele care le am nu stiu da ca ma ancadrez? dar sa ma rog la bunul dumnezeu mia mai ramas
credeti ca e bine sa tot repetati aceasi intrebare.
cel mai la obicet raspuns il gasiti in codul penal. dati un search in google si il gasiti online.

Interventie moderator: prin faptul ca ati deschis 2 topicuri cu aceeasi intrebare, sunt nevoita pe acesta sa vi-l inchid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal ghiula ghiula mia facut o prietena o adeverinta de salarizare si am scos ceva an rate acum sunt judecat pt uz de fals si anselaciune ce pot patii (vezi toată discuția)
Incadrarea faptelor Nina1 Nina1 Buna ziua Ce implica art. 289, 290 raportat la art. 26 si art 291 cp? Care este pedeapsa ce se aplica pentru aceste incadrari? Cu stima (vezi toată discuția)
Sunt pedepsite intotdeauna faptele penale? maria18 maria18 ce pedeapsa poate primi o persoana acuzata cu art.215, art. 254, art. 289, art. 291? (vezi toată discuția)