avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Strada cu doua regimuri de PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Strada cu doua regimuri de PUZ

Buna ziua,

Pe o strada din sectorul 2, o latura are regim L1 (locuinte), iar cealalta M3 (multifunctionala), desi si pe cealalta latura sunt tot locuinte. Am intrebat deja la PMB la Urbanism in virtutea carui argument juridic s-a schimbat incadrarea a jumatate de strada.

Din punct de vedere legal, am posibilitatea sa initiez o actiune in instanta pentru modificarea PUZ si revenirea la regimul unitar L1 al strazii ?

Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
danac71, utilizator

Alte discuții în legătură

Pug expirat / zona incadrare v1a ContSters499122 ContSters499122 Buna seara, Expun \'mica mea istorie\' in speranta ca poate imi dati o noua idee pentru solutionarea situatiei in care ma regasesc, si anume: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie constructie conform exceptiei de urbanism - parcele adiacente Flori_ Flori_ Buna ziua, Detin o parcela intravilan curti constructii, cu PUZ expirat in 2016 si vreau sa obtin autorizatie de constructie. Am front la strada si 2 case ... (vezi toată discuția)
Legalitate plan urbanistic zonal galasiu2003 galasiu2003 Vecinul meu, persoana juridica, a obtinut la inceputul anului 2009 PUZ-ul pentru aria ce cuprinde trei immobile: al lui, al meu si al inca unui vecin. ... (vezi toată discuția)