avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Alegere cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Alegere cod CAEN

Buna ziua! Vreau sa deschid un SRL care se ocupa cu reparatii hidraulice (pompe hidraulice, cilindri hidraulici, reparatii utilaje) unde voi avea si strung, freza, masina de rectificat. Imi puteti spune daca codul CAEN 3312 se potriveste pentru domeniul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 13 Februarie 2023
Da, este bun acel cod CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare masini unelte second hand haivas haivas Vreau sa cumpar trei masini unelte second hand(strung,freza,masina de rectificat).Care este cea mai buna si sigura metoda de plata in asa fel incat sa nu am ... (vezi toată discuția)
Se incaderaza la noma fixa? valscu valscu Buna ziua, Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b] . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Inteprindere individuala - atelier reparatii geognv geognv Buna ziua, vreau sa imi descid un atelier de reparatii cilindrii hidraulici, distribuitoare si alte chestii legate de hidraulica am lucrat 2 ani si jumatate in ... (vezi toată discuția)