avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un tramvai a intrat în mine , eu fiind vinovată și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un tramvai a intrat în mine , eu fiind vinovată și observand-ul ...

Un tramvai a intrat în mine , eu fiind vinovată și observand-ul prea târziu m-am speriat și am pus frana exact pe prima linie a tramvaiului . Vătmăniță a fost la poliție , chiar daca telefonic a zis că au acceptat amiabila . Care este procedura in acest caz eu asumandu- mi greșeală și la poliție .
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:25, 12 Februarie 2023
Dacă nu sunt victime, veți fi amendata și suspendat permisul 90 de zile.

Iuliavanturescu a scris:

Un tramvai a intrat în mine , eu fiind vinovată și observand-ul prea târziu m-am speriat și am pus frana exact pe prima linie a tramvaiului . Vătmăniță a fost la poliție , chiar daca telefonic a zis că au acceptat amiabila . Care este procedura in acest caz eu asumandu- mi greșeală și la poliție .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Lipi Lipi In cateva cuvinte... Neatentie la traversarea unei linii de tramvai, seara, tramvaiul FARA FARURI APRINSE (deci greu observabil dar nu asta e problema...), ... (vezi toată discuția)
Parcare pe linia de tramvai marius_fgr marius_fgr buna ziua,acum cateva zile mai exact Marti 7.07.2015 am parcat masina in piata iancului pe linia de tramvai unde se intoarce tramvaiul sau se duce pe strada ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de tramvai in timp ce stateam la semafor si am fost declarat vinovat! cum se poate schimba verdictul? ady_nik0 ady_nik0 Salut! Vreau sa va povestesc \"patania\" mea si va rog sa-mi oferiti niste sfaturi despre cum trebuie sa procedez in instanta. Asadar, duminica, 28.03.2010, ... (vezi toată discuția)