avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele ÎNTREPRINDERII ...

Buna ziua,
Știe cineva unde ar putea fi arhivele ÎNTREPRINDERII COFETĂRII - RĂCORITOARE Nr. 1 BUCUREȘTI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 9 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin Decizia nr. 1071/09.11.1990 a Primăriei Mun. București a fost reorganizata Întreprinderea de Cofetării și Răcoritoare nr. 1...în societate pe acțiuni.. solicitați Primăriei un exemplar de le aceasta Decizie si apoi vedeți ce s-a întâmplat cu acea societate.
Multumesc
buna ziua,
va rog, de ICR 2 STIE CINEVA CE S-A INTAMPLAT CU INTREPRINDEREA, UNDE SE AFLA ARHIVA?MULTUMESC
Ce inseamna ICR2?
Buna ziua,

Se pare ca a fost preluata prin firma: Delicia Com SA - trebuie sa contactati acea firma.

Detalii: Decizia nr. 1071/09.11.1990 a Primăriei Mun. București

Cu stima,
Alex

Alte discuții în legătură

Document necesar pentru casa de pensii. sunt din bucuresti. am lucrat la icr nr 1 (intreprinderea de ... CRIS-Daniela CRIS-Daniela Sunt din Bucuresti. Am lucrat la ICR nr 1 (intreprinderea de cofetarie si racoritoare nr. 1 din Str. Lemnea, Sector 1) si am nevoie de adeverinta pentru casa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei ... Fely Cya Fely Cya Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei fabrici țesătură din iasi.De la Iași anul trecut ne au comunicat ca ar fi la Inav ... (vezi toată discuția)
Arhiva carti de munca laslofelicia laslofelicia Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi arhiva cartilor de munca de la Electronica SA Bucuresti. (vezi toată discuția)