Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

horeanu 
	    	Utilizator

horeanu 
	    	Utilizator	    

alexmatc 
	    	Utilizator

alexmatc 
	    	Utilizator	    

CRIS-Daniela	                   

Sunt din Bucuresti. Am lucrat la ICR nr 1 (intreprinderea de cofetarie si racoritoare nr. 1 din Str. Lemnea,  Sector 1) si am nevoie de adeverinta pentru casa ... (vezi toată discuția)
	                    CRIS-Daniela	                   

Sunt din Bucuresti. Am lucrat la ICR nr 1 (intreprinderea de cofetarie si racoritoare nr. 1 din Str. Lemnea,  Sector 1) si am nevoie de adeverinta pentru casa ... (vezi toată discuția)

Stefanmuntean	                   

Bună ziua cum aș putea găsi arhiva de la ICR 2 București?? (vezi toată discuția)
	                    Stefanmuntean	                   

Bună ziua cum aș putea găsi arhiva de la ICR 2 București?? (vezi toată discuția)

Fely Cya	                   

Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei fabrici țesătură din iasi.De la Iași anul trecut ne au comunicat ca ar fi la Inav ... (vezi toată discuția)
	                    Fely Cya	                   

Va rog sa ma ajutați sa mi spuneți cum se numește arhiva fostei fabrici țesătură din iasi.De la Iași anul trecut ne au comunicat ca ar fi la Inav ... (vezi toată discuția)