avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Document necesar pentru casa de pensii. Sunt din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Document necesar pentru casa de pensii. Sunt din Bucuresti. Am lucrat la ICR nr 1 (intreprinderea de ...

Sunt din Bucuresti. Am lucrat la ICR nr 1 (intreprinderea de cofetarie si racoritoare nr. 1 din Str. Lemnea, Sector 1) si am nevoie de adeverinta pentru casa de pensii. Unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 24 Septembrie 2024
Prin Decizia nr. 1071/09.11.1990 a Primăriei Mun. București a fost reorganizata Întreprinderea de Cofetării și Răcoritoare nr. 1...în societate pe acțiuni.. solicitați Primăriei un exemplar de le aceasta Decizie si apoi vedeți ce s-a întâmplat cu acea societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele Întreprinderii ... Gabriel Klein Kiritescu Gabriel Klein Kiritescu Buna ziua, Știe cineva unde ar putea fi arhivele ÎNTREPRINDERII COFETĂRII - RĂCORITOARE Nr. 1 BUCUREȘTI? (vezi toată discuția)
Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)