avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă cineva beneficiază de pensie de urmaș și este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă cineva beneficiază de pensie de urmaș și este student ...

Dacă cineva beneficiază de pensie de urmaș și este student și se angajează, va mai primi în continuare pensia de urmaș?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 13 Februarie 2023
Da, pensia de urmas se cumuleaza cu salariul , in situatia mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna seara! As dori sa stiu daca Legea pensiilor reactualizata permite unei studente de 20 de ani care beneficiaza de pensie militara de urmas dupa tatal ei, ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas cu alte venituri rdinamix rdinamix Buna! am mai intrebat diverse persoane insa raspunsurile difera de la om la om! Eu sunt student orfan de ambii parinti si primesc o pensie in urma acestora si ... (vezi toată discuția)
Pensie urmasi fara parinti emil_p emil_p Urmatoarea situatie: 2 copii unul minor, unul major (student). Parinti decedati: mama 2013 (42 ani), tatal 2017(47 ani). Pensie de la mama pana luna trecuta ... (vezi toată discuția)