CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

marilenapopescu 
	    	Utilizator

marilenapopescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters201565	                   

El (concubinul) cumpara cu ea(concubina) un imobil in cote de 1/2 fiecare.
Banii au fost in exclusivitate ai concubinului.Plata imobilului se face prin ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters201565	                   

El (concubinul) cumpara cu ea(concubina) un imobil in cote de 1/2 fiecare.
Banii au fost in exclusivitate ai concubinului.Plata imobilului se face prin ... (vezi toată discuția)

elly80	                   

Buna ziua! Doresc sa achiziționez un apartament pe numele meu,ce act nu poate fi atacat de către concubin si fratele meu? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
	                    elly80	                   

Buna ziua! Doresc sa achiziționez un apartament pe numele meu,ce act nu poate fi atacat de către concubin si fratele meu? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)

AmaliaIoana19	                   

Bună ziua aș dori un sfat dacă se poate cu o problemă delicată. Am fost recent într-o relație de de aproximativ 1 an și jumătate, anul trecut am ... (vezi toată discuția)
	                    AmaliaIoana19	                   

Bună ziua aș dori un sfat dacă se poate cu o problemă delicată. Am fost recent într-o relație de de aproximativ 1 an și jumătate, anul trecut am ... (vezi toată discuția)