avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avizare producatorilor de catre DSVSA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avizare producatorilor de catre DSVSA

Bună ziua! Am o întrebare, dacă puteți să-mi dați un sfat? Organizăm târgul My Family Market, un târg cu producători locali, iar ni s-a dat un articol al legii, conform căreia este interzis participarea la târg, a producătorilor de legume-fructe, fiindcă nu au aviz DSVSA: ORDIN nr. 106 din 5 septembrie 2019, art. 42/l: "Târg, expoziție de produse alimentare - loc special amenajat, cu activitate temporară, prevăzut cu facilități și dotări corespunzătoare, necesare desfășurării activității de expunere și comercializare a produselor de origine animală și/sau non animală obținute în unități înregistrate/autorizate sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor direct către consumatorul final.. Dar conform HG nr. 348 din 18 martie 2004, art. 7, lit. b: „târguri: structuri de vânzare destinate comercializării legumelor, fructelor,,...”. Ce se poate face în acest caz? Producătorii de legume-fructe nu pot obține un aviz DSVSA, fiindcă nu prelucrează produsele.

Alte discuții în legătură

Avize pentru comercializare gemuri mcteo mcteo am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dețin un magazin alimentar și doresc să știu ... Ciprian2005 Ciprian2005 Bună ziua. Dețin un magazin alimentar și doresc să știu dacă trebuie o autorizație speciala de la DSV pentru a comercializa prăjituri de cofetărie ... (vezi toată discuția)
Ajutor MIHAELA IONELA PANAIT MIHAELA IONELA PANAIT Buna ziua, Am si eu o intrebare sunt persoana fizica autorizata si vreau s-a comercializez fructe si legume, dar la Registru Comertului pe langa cererea de ... (vezi toată discuția)