avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua ! Am doua apartamente in Botosani , Unul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua ! Am doua apartamente in Botosani , Unul este construit ...

Buna ziua ! Am doua apartamente in Botosani , Unul este construit in 1984 si celalalt in 1975 . Le-am asigurat si PAD si facultativ , dar am niste intrebari legate de expertiza seismica a acestora . Cat costa , cine trebuie sa o faca , cine plateste , exista o obligativitate sau fond al Primariei legat de acest subiect sau trebuie sa platesc eu ca si proprietar ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Asigurare facultativa apartament incadrat in gr. ii seismic SIMOTARA SIMOTARA Buna ziua, am urmatoarea intrebare: detin un aparatament de 2 camere, pentru care pana in anul 2014 am avut incheiate atat polita obligatorie cat si ... (vezi toată discuția)
Asociaţii de proprietari / locatari după achiziționarea proprietății ... alexandru.22 alexandru.22 Asociaţii de proprietari / locatari După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de ... (vezi toată discuția)
Asigurarea locuintelor cu risc seismic miulian miulian Am incercat sa ma informez de pe net, dar informatiile sunt contradictorii; apartamentele din blocuri cu Urgenta 1 sau Risc 1 ( sunt 2 lucruri distincte ! ) ... (vezi toată discuția)