avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am un card de credit la Speed Transfer ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am un card de credit la Speed Transfer Financiar. ...

Bună ziua!
Am un card de credit la Speed Transfer Financiar. In anul 2021 cardul a expirat si nu am solicitat emiterea altui nou. Am platit rata la credit direct in cont, nu am avut nevoie de card. Ieri am aflat ca inca platesc taxa de 15 lei/luna pentru administrare card.
Intrebarea este, un card expirat nu devine un card nul? este legal sa platesc pentru un card inexistent?
Cei de la Speed Transfer mi-au spus ca un card expirat nu inseamna un card anulat, iar pentru a anula cardul trebuie sa rambursez tot creditul.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:41, 14 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
expirat e una, anulat / blocat e alta.
Nu stiu daca e corect sau nu, daca nu va intelegeti ajungeti in instanta.
Mulumesc!
M-ar ajuta o recomandare de avocat să pot înțelege mai bine. Dacă e legal să plătesc taxe de administrare pentru un card care a expirat,
e treaba dvs sa il schimbati sau sa renuntati la el, numai ca trebuie sa anuntati.
poate mai primiti si alte raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu rambursarea creditului!!! Beatris Alexandra Beatris Alexandra Buna seara! Situatia mea a inceput in luna octombrie 2021 cand tatal meu a decedat. El avea un credit de 40.000 lei puls un descoperit de card in valoare de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu aduc la cunostinta bancii, decesul sotului, ... Niciunnume Niciunnume Ce se intampla daca nu aduc la cunostinta bancii, decesul sotului, dar continui sa platesc ce e de platit, pt un credit la care suntem coplatitori? Aceeasi ... (vezi toată discuția)
Card bancar blocat in 48 ore - pentru "neactualizarea datelor" ?! ContSters404753 ContSters404753 Buna seara, Am conturi - si carduri - la mai multe banci, printre care si la Garanti Bank. Luni 19.06.2017 am primit un SMS de la un numar necunoscut - 1842 ... (vezi toată discuția)