avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, Am o intrebare/nelamurire, si anume: In ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, Am o intrebare/nelamurire, si anume: In prezenta functie ...

Buna ziua,
Am o intrebare/nelamurire, si anume:
In prezenta functie la o companie X , sunt fidejusor la firma pentru o alta firma Y din grupul de firme al companiei X .
Exista posibiliateta ca in cazul unei creante sau situatii de neplata , banca sa ma urmareasca pemine si nu pe administratorul companiei X?

Alte discuții în legătură

Executare silita, cesiune de creanta neinscrisa in aegrm helmuth helmuth buna ziua firma mea x srl este debitoare la firma y srl si se incheie un contract de gaj intre firma creditoare si trei fidejusori (pf) ... (vezi toată discuția)
Caz de insolventa ciudat asbinvest asbinvest Buna ziua ! SC X am de recuperat de la SC Y aflata in insolventa , respectiv lichidare in prezent o suma de bani+ penalitati proveniti dintr-o factura ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma vanduta ulterior juann juann Va salut ! Ridic o problema de drept comercial , cred. Firma X (furnizor) a incheiat cu firma Y (beneficiar)un contract comercial , firme Y depunand un BO ... (vezi toată discuția)