avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in data de 03.02.2023, mi-a fost suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in data de 03.02.2023, mi-a fost suspendat permisul ...

Buna ziua, in data de 03.02.2023, mi-a fost suspendat permisul de conducere in Austria pentru consum de canabis, am fost testat pozitiv in urina , ulterior mi-au prelevat si probe de sange, mentionez ca nu consumasem canabis in momentul respectiv. Nu mi s-a zis pe ce perioada imi vor suspenda permisul de conducere, dar mi-au zis ca dupa o luna o sa fiu supus din nou unor teste de sange. Pe ce perioada ar putea sa-mi suspende permisul de condere si ce amenda as putea primi. Trebuie sa-mi acopar singur testul de sange care e in valoare de 800 de eur0
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 15:16, 14 Februarie 2023
In Austria consumul de canabis in scop medical e legal. In privinta conditiilor in care dv ati consumat si regimul de sanctionare potrivit legislatiei rutiere austrice, nu este acelasi care se aplica si in Romania. Trebuie sa va interesati acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate recoltare probe urină iml Jwjwj Jwjwj Bună seara Am fost depistat pozitiv la Canabis în timp ce efectuam încărcarea unui autoturism neinmatriculat pe o platformă auto! Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Consum de canabis GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut, acum o luna am fost oprit de un filtru de poliție unde am fost testat cu un aparat de depistare a canabisului(test saliva) mi a fost permisul ... (vezi toată discuția)