avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum câteva luni eu cu fratele meu care nu gândește ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum câteva luni eu cu fratele meu care nu gândește (are handicap) ...

Acum câteva luni eu cu fratele meu care nu gândește are (handicap) eu am 16 ani iar el 19 am mers la Auchan pentru a face cumpărături după ce am terminat am mers sa scanam produsele apoi am observat ca nu îmi ajung bani așa ca am băgat produsele in ghiozdan cele scanate și plătite apoi am zis sa ma duc sa duc produsele celalalte la loc dar întâi am zis sa îmi duc ghiozdanul la bagaje ca sa nu zică după ceva paznicul i-am zis fratelui meu sa ma aștepte dar el cum nu gândește și nu își luase pastila a crezut ca îl las acolo și a venit după mine panici au crezut ca vrem sa furam după au chemat poliția aceștia ne-au luat o declarație si apoi ca o sa ne sune sa mergem la secție acum a sunat dar paznicul de acolo a spus ca magazinul nu ma da in judecată . Ce se va întâmpla acum?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:10, 16 Februarie 2023
Pai depinde ce ai facut, ca poate fi diferit ce zici ca ai facut cu ce ai făcut. Daca doar credeau, nu chemau politia
Probabil ca nu se va intampla nimic.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
gi-jane2, moderator
a sunat dar paznicul de acolo a spus ca magazinul nu ma da in judecată .

Politia a incheiat document ,proces verbal ?
Daca magazinul nu formuleaza plangere,,rezulta ca nu are pretentii,nu exista prejudiciu deci teoretic nu ar trebui sa existe consecinte
Ei au luat doar o declarație atunci dar acum ne mai cheamă odată pentru da declarație și la secție asta ce îndemâna ?
Atat timp cat magazinul nu a formulat plangere,respectiv nu exista prejudiciu,probabil sunteti chemati la politie in vederea intocmirii de documente/declaratii pentru completare declaratie intocmita la magazin la data evenimentului,pentru solutionare cauza ,pentru intocmirea de raport doveditor al deplasarii la magazin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 articole nescanate auchan Antonio29 Antonio29 Buna seara domnu’ avocat, sunt disperat in momentul de fata, deci va rog sa mi scuzati exprimarea. Am fost acum 2 zile la Auchan, vorbeam la telefon cu ... (vezi toată discuția)
Aplicatie self-scan defectuoasa la carrefour/ dosar penal pentru ... RotilaOvidiu RotilaOvidiu Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)
Furt la prima abatere prejudiciu recuperat se poate primi amenda administrativă? ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)